Helppo ja tietoturvallinen etäyhteys rakennusautomaatioon Fidelixin ja TOSIBOX®-teknologian avulla

Helppo ja tietoturvallinen etäyhteys rakennusautomaatioon Fidelixin ja TOSIBOX®-teknologian avulla

31.03.2020 – Ajankohtaista

Fidelix on johtava pohjoismainen rakennusautomaatiojärjestelmien valmistaja. Tietoturvallinen etäkäyttö on nykyaikaisten rakennusautomaatiotuotteiden ja palvelujen kannalta välttämätöntä. Turvallisten yhteyksien takaamiseksi Fidelix on tehnyt yhteistyötä Tosibox Oy:n kanssa useita vuosia. Tosibox on johtava tietoturvallisten VPN-yhteysratkaisujen toimittaja.


Nyt yhteistyö on ottanut seuraavan askeleen ja lanseeraamme TOSIBOX® Readiness -ominaisuuden, joka on integroitu suoraan Fidelixin rakennusautomaatiojärjestelmän keskusyksikköön.


”Nykymaailmassa luotettavan ja tietoturvallisen etäyhteyden tarve kasvaa jatkuvasti, myös rakennusteollisuudessa. Tosibox on tehnyt yhteyksistä yksinkertaisia, mutta erittäin turvallisia. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota helpon ja tietoturvallisen etäkäyttöratkaisumme Fidelixin asiakkaille TOSIBOX® Readiness -ominaisuudella”, sanoo Tosiboxin toimitusjohtaja Jarno Limnéll.


Viime aikoihin saakka rakennusautomaatiourakoitsijat ovat käyttäneet erillisiä VPN-laitteita tietoturvallisen etäyhteyden takaamiseksi. Tämä uusi lähestymistapa tuo TOSIBOX® Readiness -ominaisuuden suoraan rakennusautomaatiolaitteisiin. Sen avulla asiakas voi muodostaa tietoturvallisen etäyhteyden ilman erillistä asennusta tai ylimääräisiä tietoturvatuotteiden laitteistokustannuksia – ainoa tarvittava vaihe on TOSIBOX® Readiness --toiminnallisuuden aktivointi laitteessa.


TOSIBOX® Readiness mahdollistaa tietoturvallisen etäkäytön, joka on sisäänrakennettuna Fidelixin FX-3000-C ja FxSpider-40/10 keskusyksiköissä.


”TOSIBOX® Readiness -toiminnallisuuden myötä meillä on tietoturvallinen ratkaisu, joka helpottaa rakennusalalla työskenteleviä rakennusautomaatiourakoitsijoita, huoltohenkilöstöä sekä kiinteistönhallintaan osallistuvia henkilöitä. Nykyaikainen tietoturvallinen rakennusautomaation etäkäyttöratkaisu tuo säästöjä työ- ja matka-aikaan”, sanoo Fidelixin tuotekehityspäällikkö Pekka Lantto. "Tämä parantaa myös asiakastyytyväisyyttä, koska mahdolliset muutokset voidaan toteuttaa tietoturvallisesti etänä ja siten nopeammin."


FX-3000-C -järjestelmä on suunniteltu suurille rakennuksille, kuten sairaaloille, kouluille, ostoskeskuksille ja suuremmille asuntoalueille. FX-Spider-40/10 on kokonaisvaltainen rakennusautomaatioratkaisu pienempiin kohteisiin ja saneerauksiin.


Lisätietoja:
Pekka Lantto, Tuotekehityspäällikkö, Fidelix, pekka.lantto@fidelix.fi

Jarno Limnéll, CEO, Tosibox, jarno.limnell@tosibox.com


Fidelix tekee rakennuksista fiksuja.
Korkea teknologiaosaamisemme näkyy ratkaisuissa, joissa optimoidaan rakennusten energiakustannuksia, sisäilmasto-olosuhteet ja operatiiviset kustannukset. Tuotteitamme kehitetään, testataan ja ne toimivat päivittäin vaativissa ja äärimmäisissä ilmasto-olosuhteissa Pohjoismaissa ja vaikuttavat positiivisesti yli miljoonan ihmisen hyvinvointiin.

Tosibox tekee yhteyksien luomisen helpoksi.
Helppo TOSIBOX®-ratkaisu mullistaa tietoturvallisten IoT-infrastruktuurien rakentamisen, etäyhteyksien muodostamisen sekä verkkojen hallinnan. Palkitut TOSIBOX®-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa, ja niitä käytetään yli 120 maassa. www.tosibox.com

Lue, miten TOSIBOX® oli mukana Keskustakirjasto Oodin ja Amos Rexin rakennusvaiheessa. 

Lue lisää 

 

Lue lisää

Kaikki artikkelit

Tilaa Fidelix-uutiskirje!